НА КАРНАВАЛ ВЪВ ВЕНЕЦИЯ

ПОЛЕТЪТ НА АНГЕЛА

ЦЕНА: от 185 лева
23-27 февруари 2019


23 февруари Отпътуване в 13.00 часа от Национален стадион „Васил Левски“, София.Преминаване през Сърбия,, Словения, Хърватия. Възможност за почивки в крайпътни заведения с дегустация на местни храни и напитки. Нощен преход.

24 февруари Сутринта пристигане в района на Лидо ди Йезело, Италия. Отплаване с панорамно корабче от Пунта Сабионе до Венеция.По желание, пешеходна обиколка с разглеждане на десетки забележителности с лицензиран екскурзовод на български език – Моста на въздишките, площад „Сан Марко”, базиликата „Сан Марко”, двореца на Дожите.... Тържествено участие в карнавалното шествие с атрактивния "Полет на Ангела". Вечерта настаняване в хотела.
25 февруари Закуска в хотела. Свободно време или по желание, екскурзия до едни от най-посещаваните места в Италия – Верона - града на любовта, виното, под егидата на ЮНЕСКО – къщите и на Ромео и на Жулиета. Разходка и в Падуа с посещение на десетки забележителности – Прато-делла-Валле – един от най-големите площади в Европа, църквата „Свети Антоний Падуански“, изрисувана с фрески на Тициан и бронзов баралеф на Донатело, капела Скровена, изографисана с фрески на Джото, катедралния храм .... Свободно време. Привечер връщане в хотела. Възможност за вечеря в италиански ресторант с дегустация на спагети, рибни специалитети и световно известното италианско вино „Соаве“. Нощувка.

26 февруари Закуска. Отпътуване за България. Нощен преход.

27 февруари Пристигане в София.

В цената:
Транспорт с лицензиран автобус;
Две нощувки в хотел*** в района на Венеция;
Две закуски на блок маса;
Участие в тържественото шествие на Венецианския карнавал;
Екскурзоводно обслужване

В цената не влизат:
Плащат се задължително:
Медицински застраховки – 2 лева на ден за лица до 60 години, 4 лева на ден - до 65 г., 6 лева на ден - над 66 г.;
Пътни, граничи такси, паркинги, чек пойнт, градски такси – 55 лева;
Двупосочен билет Пунта Сабионе-Венеция-Пунта Сабионе – 50 лева


По желание се плащат:

Екскурзия до Верона и Падуа – 40 лева /при минимум 20 записани туристи/;
Разходка с моторен кораб по „Канале Гранде“ – 35 лева;
Вечеря в италиански ресторант с дегустация на спагети, рибни специалитети и световно известното италианско вино „Соаве“ – 45 лева.