3 МАРТ

3 МАРТ

3 МАРТ В ХОТЕЛ BEKDAS***, ИСТАНБУЛ

                                                          ОСМОТО ЧУДО НА СВЕТА

                                          01-04 март

                                ЦЕНА: от 99 лева


Уникално тридневно пътуване до "града на градовете"-Истанбул, Константинопол, Цариград

 

1 март В 20.00 часа отпътуване от София. Възможност за вечеря в крайпътно заведение с балкански специалитети и прилични цени. Нощен преход.

2 март Възможност за закуска в турско крайпътно заведение. По желание, автобусна обиколка на европейската част на Истанбул с посещение на УНИКАЛНАТА БЪЛГАРСКА "ЖЕЛЯЗНА ЦЪРКВА" - "СВЕТИ СТЕФАН"
на брега на "Златния рог", НАРЕЧЕНА "ОСМОТО ЧУДО НА СВЕТА" и на Вселенската Патриаршия. Възможност за обиколка и в азиатската част на Истанбул и/или разходка с корабче по Босфора.
Настаняване в хотел.  Свободно време за пазар. Вечерта, по желание вечеря в хотела.
3 март Закуска в хотела. Свободно време или екскурзия с кораб до "Принцовите острови" в Мраморно море, наречени "перлите на Истанбул" - острови с невероятна природа, исторически забележителности и ... никакви автомоболи. Разходка с лицензиран екскурзовод на български език на най-големия от островите - "Буюк ада". Възможност за обяд в автентичен рибен ресторант, разходка с конски екипаж или... Привечер, свободно време или по желание - пешеходна разходка с посещение на десетки забележителности от римската, византийската, османската и ... епохи - от църквата-музей "Света София" до Синята джамия, от Византийския Хиподрум до колоната на Константин, от Капалъ чаршъ до Двореца"Топ-капъ". Възможност за посещение на атракционен ресторант с дегустация на турска кухня и напитки и музикална програма. Нощувка.


4 март Закуска в хотела. Отпътуване за Одрин. Разходка с посещение на десетки забележителности и черкуване в българските храмове "Свети Георги" и "Свети Константин и Елена". Свободно време за пазар. Отпътуване за България. Вечерта пристигане в София.


В цената:
- транспорт с лицензиран автобус;
- две нощувки в хотел Bekdas*** в Истанбул /или подобен/;
- две закуски на блок маса;
- посещение на Сан Стефано;

- пешеходна разходка с посещение на десетки забележителности в Одрин;

- екскурзоводно обслужване с лицензиран екскурзовод на български език.
В цената не влизат:

- пътни, гранични и магистрални такси, паркинги-40 лева-Заплащат се задължително!

- медицинска застраховка - 2 лева на ден за лица до 60 години, 4 лева на ден залица до 65 години, 6 лева на ден за лица над 65 години-Заплаща се задължително!;
- Панорамна обиколка с автобус на Истанбул и посещение на българската желязна църква "Свети Стефан" и на Вселенската Патриаршия - 40 лева, за деца до 12 години - 20 лева;
- автобусна обиколка в азиатската част на Истанбул с възможност за посещение на султанския дворец "Долмабахче" - 40 лева, за деца до 12 години - 20 лева;
- разходка с корабче по Босфора - 30 лева, за деца до 12 години - 20 лева;
- пешеходна обиколка в историческата част на Истанбул - 10 лева, за деца до 12 години - безплатно;
- екскурзия до Принцовите острови - 35 лева, за деца до 12 години - 20 лева;
- вечеря в ресторанта на хотела - 25 лева;
-  За предни места от 1-ви до 3-ти ред в автобуса се заплаща допълнително по 30.00 лева на човек.- вечеря в атракционно заведение с богата шоу програма - 89 лева;
- входните такси на посещаваните обекти.
Необходими документи: Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на отпътуване;
За Деца до 18г. пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина.
Дете под 18 години, което пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от пълномощното.

 

ВЕЛИКДЕН


РАННИ ЗАПИСВАНИЯ
                              ВЕЛИКДЕН В ДУБРОВНИК, БУДВА И САРАЕВО
                                25-29 април                                              

                              ЦЕНА: от 299 лева 
 

 Три нощувки в Дубровник БОНУС! Една нощувка в Будва

25 април Отпътуване в 6.00 ч. от Национален стадион "Васил Левски".
Възможност за почивка и обяд в евтино крайпътно заведение със сръбски специалитети и напитки. Преминаване покрай "зелената" река Морача и каньона Тара - вторият по големина /след Гран каньон в САЩ/. Настаняване на Будванската ривиера.  Вечеря и нощувка.
26 април Закуска. Пешеходна разходка в Стария град на Будва - църквата "Света Троица, Цитаделата, Крепостната стена. Бонус! Посещение на Котор - удивителният град-музей, разположен амфитеатрално на бреговете на единствения фиорд в Южна Европа - Рисанския "вечността на Европа - според император Петър Първи - запечатана зад крепостните стени на един град...", признат за част от световното културно наследство. По желание: круиз с корабче из Которския залив покрай най- величествения фиорд в южна Европа.(заплаща се допълнително). Отпътуване за Дубровник - фотопауза на моста "Франю Туджман". Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка
27 април Закуска.  Великденска служба. Свободно време или пешеходна обиколка на уникалния град-музей Дубровник, наречен "републиката на света", под егидата на ЮНЕСКО -  по променадата Страдун до двореца Спонца, църквата "Свети Влас", църквите "Свети Николай Чудотворец", "Света Мария", католическата катедрала "Свети Трифон", Часовниковата кула, Францисканския манастир... Възможност за екскурзия до остров Локрум или разходка с корабче около Дубровнишката ривиера. Вечеря. Нощувка.
28 април Закуска.  Великденска служба в църката "". Свободно време или по желание - целодневна екскурзия до полуостров Пелешец и остров Корчула.  Посещение на Стон с възможност за разходка по крепостните стени - най-дългото единично крепостно съоръжение в света след Великата Китайска стена.. Пешеходна разходка в стария град на Корчула, включен в листата на световното културно наследство на ЮНЕСКО, родната къща на прочутия пътешественик Марко Поло. Посещение на винарна с дегустация на висококачествени сортове вино и възможност за закупуването им. Връщане в Дубровник. Вечеря и нощувка.
29 април Закуска. Отпътуване за Босна и Херцеговина. Обиколка с разглеждане на десетки забележителности в столицата Сараево - Латинския мост, Царската джамия, Парламента, Академията на изкуствата, Националната библиотека, Башчаршия с автентични кафенета, занаятчийски работилници... Свободно време. Късно вечерта пристигане в София-Национален стадион "Васил Левски".
Цената включва:
Транспорт с лицензиран автобус;
1 нощувка в хотел Obala*** в Будва-Черна гора
3 нощувки в хотел-vila Plat*** в Дубровник-Хърватия;
4 закуски на блок маси;
4 вечери;
Посещение на Будва;
посещение на  Сараево - столицата на Босна и Херцеговина;
 фотопауза на моста "Франю Туджман" в Дубровник.
Фотопауза на острова на милионерите "Свети Стефан";
екскурзоводно обслужване.
БОНУС!: разходка в Котор.
 Деца до 12 години, настанени в стая с двама възрастни  – цена: 219 лева.
За самостоятелна стая – доплащане 110 лева.
Цената не включва:
Медицинска застраховка - 2 лв. на ден за лица до 60 г., 4 лева на ден до 65 години, 6 лева на ден над 65 години-заплаща се задължително!
По желание:
пешеходна обиколка в Стария град на Дубровник с екскурзовод на български език (при минимум 25 записани туристи) – 19 лева; за деца до 12 години – безплатно;
Екскурзия до остров Локрум-обявен за резерват - 40 лева за възрастен, за деца до 12 години – 10 лева /цената включва обиколка на острова с лодка, входна такса и екскурзовод на български език, такса резервация/, при минимум 15 записани туристи;
разходка с корабче около Дубровнишката ривиера /45 минути/ - 20 лева, за деца до 12 години – 10 лева;
еднодневна екскурзия до полуостров Пельешац и остров Корчула – 55 лева за възрастен / 30 лева за деца /при минимум 25 записани туристи/
посещение на винарна "Матушко" с дегустация на 6 вида вина и беседа - 10 лева
круиз с корабче по Которския залив - 24 лева. Круизът продължава 1,5-2 часа  с посещение на остров " Богородица на скалата"(за деца до 14 г.- безплатно), при минимален брой – 20 души;
⦁ Доплащане за стая с изглед към морето в Дубровник - 20 лева на човек за целия престой
⦁ допащане за предни седалки в автобуса от първи до трети ред - 20 лева на човек за цялото пътуване.
Необходими документи:
Лична карта или международен паспорт, валиден 6 месеца, считано от датата на отпътуване;
За лица над 18 г. - лична карта или валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане;
За лица под 14 г. - валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
 
 
 
 
 
 

               

 
 
 
 
 
 
 

ЦВЕТНИЦА

  ОНЛАЙН ТРАВЪЛ

             0996070858, бул.Патриарх Евтимий 10 - София                                                

                             e-mail: nokapers66@gmail.com

                                   www.onlinetravelbg.com

               

 

                      ЦВЕТНИЦА В ХОТЕЛ „CAPSIS****“ СОЛУН, ГЪРЦИЯ

                                                                20-21 АПРИЛ                                           

                                            СПЕЦИАЛНА ЦЕНА: 185 лева/ 99 лева

  

20 април  В 7.00 часа отпътуване от Национален стадион „Васил Левски“. Кафе пауза край Благоевград и възможност за закуска в подножието на Пирин край Сандански.

Около обяд пристигане в Солун. Настаняване в хотела. Свободно време или - по желание, обиколка на Солун с автобус и посещение на десетки забележителности  – от Крепостта над града до "Бялата кула", от Солунската митница до култовото пристанище, от Солунската гимназия до Солунските атентатори, църквата „Свети Димитър Солунски“. И още - историческите следи на Светите братя Кирил и Методий и убийството на един от най-великите български царе – Калоян. Вечеря в таверна с "жива музика", гръцки специалитети и напитки /срещу допълнително заплащане/. Нощувка.

21 април Закуска в хотела. Възможност за разходка с корабче из Солунския залив с невероятна панорама към града. Около обяд - отпътуване за България. Късно вечерта пристигане в София.

В цената:

       - нощувка в хотел „Capsis****“ с басейн на покрива, в центъра на Солун /или подобен“ /стаи за двама или трима/;

       - закуска на блок маса;

- транспорт с лицензиран автобус;

       - екскурзоводно обслужване

За самостоятелна стая доплащане - 40 лева.

Деца до 12 години, настанени в стая с двама възрастни - 69 лева

В цената не влизат:

  • Медицинска застраховка – 2 лева за лица до 60 г., 4 лева за лица от 60 до 65 години, 6 лева за лица над 65-заплащат се задължително!;
  • пътни и гранични такси, паркинги, градска и туристическа такса - 20 лева -заплащат се задължително
  • Обиколка на Солун с автобус и пеша с лицензиран екскурзовод на български език – 10 лева /при минимум 25 записани туристи/; за деца до 14 години - безплатно,
  • екскурзия с корабче около Солунския залив - 20 лева /при минимум 20 записани туристи/;
  • вечеря в таверна с "жива музика",  гръцки специалитети и  напитки - 40 лева

 

Всички допълнителни мероприятия се заплащат при сключване на договора.

Цената на всички допълнителни мероприятия е с 20% по-висока при заплащане след сключване на договора, включително и по време на пътуването!